Roda JC-topscorer Dylan Vente mishandeld in kroeg, hechtingen in gezicht 

Foto: Roda JC-topscorer Dylan Vente mishandeld in kroeg, hechtingen in gezicht 

Roda JC-spits Dylan Vente is afgelopen zondag mishandeld in een café in Heerlen tijdens het carnavalsfeest in het zuiden. De aanvaller raakte hierbij gewonden. Dat bevestigen meerdere bronnen tegenover SoccerNews.nl.

Daarmee lijkt deze gebeurtenis ernstiger dan door de Limburgse club zelf geschetst. De selectie van Roda stortte zich zondag na afloop van het met 2-0 verloren duel bij De Graafschap, in de binnenstad van Heerlen in het feestgedruis. In een kroeg aan het Pancratiusplein liep het uit de hand. 

Een en ander is op een filmpje te zien waarbij flink geduwd en getrokken wordt. De 23-jarige Vente kreeg hierbij klappen, zo vertellen ingewijden. De verwondingen blijken forser dan tot nu toe bekend: de aanvaller is toegetakeld in zijn gezicht en moest op twee plaatsen gehecht worden. 

Roda JC-directeur Jordens Peters heeft aan SoccerNews.nl in een summiere reactie laten weten deze kwestie ‘intern te bespreken’.

Roda
Almere City FC
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 februari 2023 20:01.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie