Real Madrid neemt pas laat afstand van Cádiz

Foto: Real Madrid neemt pas laat afstand van Cádiz

Dat FC Barcelona Primera División-kampioen gaat worden staat eigenlijk wel vast, maar Real Madrid kan natuurlijk niet zomaar met de pet gooien naar zijn competitiewedstrijden. Op zaterdagavond kregen veel sterren van De Koninklijke rust, maar toch werd er met 0-2 van Cádiz gewonnen.

Real Madrid niet met beste elf, wint wel

Vinícius Júnior en Toni Kroos kregen rust van oefenmeester Carlo Ancelotti met het oog op de naderende Champions League-return tegen Chelsea, en dat was in de openingsfase ook wel te merken. Cádiz was namelijk heel erg dicht bij de 1-0, maar Alfonso Espino raakte de paal. Aan de andere kant had Karim Benzema de openingstreffer op zijn schoen, maar hij vond doelman David Gil op zijn pad.

De Fransman was op zaterdag wat ongelukkig, want hij raakte de paal én de lat. Cádiz kreeg ook wel wat mogelijkheden, maar de thuisploeg wist goalie Thibaut Courtois maar niet te kloppen.

Late treffers

Eigenlijk was het wachten op de 0-1, maar die viel pas vrij laat. Nacho Fernández toverde het openingsdoelpunt twintig minuten voor het laatste fluitsignaal op het scorebord na een combinatie met Aurélien Tchouaméni. En niet veel later tilden de Madrilenen de marge ook nog eens naar twee: Fede Valverde was een aantal spelers te snel af en bracht de bal bij Marco Asensio, die dus niet faalde.

Nu kan de focus van Real Madrid weer op Chelsea, dat op Stamford Bridge een 2-0 achterstand moet goedmaken. The Blues verkeren in zwaar weer en vechten voor hun allerlaatste kans.

Scoreverloop: 0-1 (72′) Nacho, 0-2 (76′) M. Asensio

Gaat Real de CL winnen?

  • Waarom niet?
  • Nee!
29+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie