‘Rat’ Rooney reageert op tirade Cristiano Ronaldo

Foto: ‘Rat’ Rooney reageert op tirade Cristiano Ronaldo

Wayne Rooney werd door Cristiano Ronaldo in diens allesvernietigende interview met journalist Piers Morgan onder meer ‘een rat’ genoemd, omdat de Engelsman te veel kritiek op CR7 zou uiten. De huidige coach van DC United (MLS) reageert nu.

Vorige week zei Rooney al eens: “Ik denk dat de dingen die hij heeft gedaan vanaf begin dit seizoen onacceptabel zijn voor Manchester United. Het is een afleiding die de club echt niet kan gebruiken, nu ze proberen de boel opnieuw op te bouwen.” Daarop sloeg Ronaldo, tiussen 2004 en 2009 ploeggenoot van Rooney, terug: “Ik weet niet waarom hij zo veel kritiek op mij heeft. Waarschijnlijk omdat zijn carrière ten einde is en ik nog steeds op een hoog niveau speel. Ik ga niet zeggen dat ik er beter uitzie dan hij. Maar het is wel waar…”

Reactie Rooney

De CNN legde de counter van Ronaldo vandaag voor aan Rooney: “Luister, Cristiano Ronaldo is een fantastische speler en, zoals ik al eerder heb gezegd, hij en Messi zijn waarschijnlijk de twee beste spelers aller tijden. Nogmaals, het was geen kritiek. Wat ik heb gezegd is dat we allemaal ouder worden. Cristiano zit daar erg mee en vindt het moeilijk om daarmee om te gaan.”

“Ronaldo heeft nu een interview gegeven dat viraal is gegaan. Sommige opmerkingen zijn vreemd, maar ik weet zeker dat Manchester United er iets aan zal doen. Zodra ze het volledige interview hebben gezien, gaan ze gepaste maatregelen nemen.” Volgens diverse Engelse media is de vedette na het WK niet meer welkom bij Manchester United.

Wie steun jij in deze vete?

  • Ronaldo
  • Rooney
537+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie