Rashford schept helderheid over torenhoge salariseisen

Foto: Rashford schept helderheid over torenhoge salariseisen

Marcus Rashford heeft op Twitter gereageerd op het gerucht dat hij torenhoge salariseisen bij Manchester United heeft neergelegd. Volgens de aanvaller is daar niets van waar en blijft hij graag voor zijn club voetballen.

Rashford over gerucht

De Brit beschikt bij de Engelse topclub nog over een contract dat tot de zomer van 2024 loopt. Manchester United wil dan ook graag met de smaakmaker om de tafel zitten om de verbintenis te verlengen, maar volgens The Daily Star moet de club daarvoor wel diep in de buidel tasten. Rashford zou namelijk 600.000 euro per week willen verdienen.

Hij zou daarmee de best betaalde speler van de Premier League worden, maar Rashford herkent zich allerminst in het gerucht. Op social media benadrukt hij dat Manchester United en hij zeer respectvol naar elkaar zijn en dat een dergelijke eis helemaal niet op tafel ligt. De komende periode wil hij zichzelf eerst focussen op het einde van het seizoen, voordat er gesprekken volgen.

Interesse van binnen- en buitenland

Rashford behoort dit voetbaljaar onder leiding van hoofdtrainer Erik ten Hag tot de beste spelers van het elftal. De voetballer was al meermaals beslissend en maakte vooralsnog veertien treffers in 26 competitiewedstrijden. Verschillende Europese topclubs zitten dan ook achter Rashford aan om hem te contracteren.

Wat kan Rashford het beste doen?

  • Bij Manchester United blijven
  • Naar een andere club vertrekken
252+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie