Rashford redt Manchester United tegen Wolves

Foto: Rashford redt Manchester United tegen Wolves

Manchester United had niet zijn beste middag op bezoek bij Wolverhampton Wanderers. De ploeg van Erik ten Hag had moeite om veel kansen te creëren. Via Marcus Rashford, die buiten de basis werd gehouden, werd de ban uiteindelijk toch gebroken.

Ten Hag koos voor Alejandro Garnacho als linkeraanvaller voor de wedstrijd tegen Wolves. De oud-trainer van Ajax had ook basisplaatsen voor Tyrell Malacia en Antony, maar geen van dit trio kon in de eerste helft echt indruk maken.

Dat gold overigens ook voor de rest van Manchester United, dat ook in de tweede helft moeite had om zich door de linies van Wolves heen te spelen.

Manchester United

Marcus Rashford bracht in de tweede helft een uitweg. De Engels international werd buiten de basis gehouden door Ten Hag. In de tweede helft had de Tukker wel plek voor Rashford. Dat vertrouwen werd niet beschaamd.

Op aangeven van Bruno Fernandes maakte Rashford in de 76e minuut de eerste treffer van de middag. Dat zorgde voor grote opluchting bij United, dat wel kansen kreeg maar niet écht gevaarlijk werd.

Rashford verdubbelde een kleine kwartier na zijn eerste treffer zijn persoonlijke score, maar dat doelpunt werd afgekeurd wegens een handsbal. Ten Hag maakte zich nog druk om die beslissing, maar kon na het eindsignaal opgelucht adem halen.

FC Volendam
AZ Alkmaar
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 06:22.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie