PSV-fans beginnen ‘heksenjacht’: club grijpt in

Foto: PSV-fans beginnen ‘heksenjacht’: club grijpt in

Bij PSV is het onrustig in aanloop naar het duel met AZ. Eerder deze week stapte Ruud van Nistelrooij op bij de Eindhovenaren en sindsdien worden er aan alle kanten verwijten gemaakt. Van Nistelrooij zou zijn opgestapt omdat het een deel van de spelersgroep het vertrouwen zou hebben opgezegd in de oefenmeester. Een deel van PSV-fans lijken nu verhaal te willen halen op de betreffende spelers.

Heksenjacht op PSV-spelers

Het is nog altijd niet bekend om welke en hoeveel spelers het zou gaan, maar eerder bracht De Telegraaf naar buiten dat het ook om dragende spelers zou gaan. Wel viel onder meer de naam van Xavi Simons, maar laatstgenoemde ontkende dat en was kwaad op die aantijgingen.

In het Eindhovens Dagblad schrijft PSV-watcher Rik Elfrink dat fans een heksenjacht zijn begonnen op de PSV-spelers die verantwoordelijk zouden zijn voor het opstappen van Van Nistelrooij. “Spelers worden op sociale media met tal van aannames van supporters geconfronteerd en zijn daar niet content mee, omdat ze naar eigen zeggen niets te maken hebben met de berichtgeving.”

PSV neemt maatregelen

Elfrink meldt dat PSV inmiddels maatregelen heeft getroffen. “PSV gaat desgevraagd niet meer in op de zaak en wil ook niet vertellen wie nou wel of niet bij welk gesprek is geweest.” Algemeen directeur Marcel Brands is overtuigd dat het niet vanuit de spelersgroep komt. “Misschien vanuit entourages. Ik kan dat niet beoordelen. Dat is zoeken naar dingen die je waarschijnlijk nooit zult weten. De intentie bij ons is om dingen altijd te verbeteren.”

Denk jij dat PSV tweede blijft?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, ze eindigden als derde
1426+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie