‘Prachtige transfer lonkt voor Sydney Van Hooijdonk’

Foto: ‘Prachtige transfer lonkt voor Sydney Van Hooijdonk’

Sydney van Hooijdonk heeft zijn basisplaats bij sc Heerenveen heroverd en scoorde zelfs twee doelpunten afgelopen weekend tegen FC Groningen. Mogelijk lonkt na dit seizoen een fraaie transfer.

‘Nottingham Forest wil Sydney van Hooijdonk naar Premier League halen’

Volgens Football Insider heeft Nottingham Forest namelijk interesse in Van Hooijdonk. Die club komt sinds dit seizoen uit in de Engelse Premier League en zal zich dan moeten gaan melden bij Bologna, dat hem dit seizoen verhuurt aan Heerenveen. De spits ligt er nog tot medio 2025 vast.

Derksen: ‘Van Hooijdonk misselijkmakende egotripper’

Afgelopen week haalde Johan Derksen nog hard uit naar ‘egotripper’ Van Hooijdonk. “Weet je waar ik me zo aan heb zitten ergeren?”, opende Derksen maandagavond in Vandaag Inside. “Ik zat om 12:00 uur naar Groningen tegen Heerenveen te kijken. Die keeper van Groningen liet een bal los en Van Hooijdonk kreeg ‘m voor zijn voeten en schoot ‘m binnen. Een weggevertje. Hij ging toen een egotrip opvoeren met juichen en een hele show van tien minuten.”

Derksen noemt diens reactie zelfs ‘misselijkmakend’. Volgens de voetbalanalist moet de man van tien Eredivisie-treffers normaal doen. “Kan iemand tegen die jongen zeggen dat hij zich als een grote jongen moet gedragen als hij zo’n cadeautje voor het intikken krijgt? Hij heeft nergens een basisplaats gehad. En dan zich gedragen als onze-lieve-heer. Verschrikkelijk. Moet je kijken, die had ik ook gemaakt.”

Zou Van Hooijdonk een goede versterking zijn voor Nottingham?

  • Ja
  • Nee
3592+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie