Peperdure bankzitter Mudryk gooit olie op het vuur bij Chelsea

Foto: Peperdure bankzitter Mudryk gooit olie op het vuur bij Chelsea

Mykhailo Mudryk heeft bij Chelsea nog nauwelijks zijn klasse kunnen etaleren, die hem werd toegedicht na zijn komst op Stamford Bridge. Nu gooide hij zelf wat olie op het vuur door een bericht te lijken waarin wordt gesuggereerd dat de Oekraïnse aanvaller te weinig kansen krijgt bij The Blues.

Oekraïense aanvaller nog erg ongelukkig in Londen

Afgelopen winter haalde Chelsea met veel bombarie Mudryk binnen. Op het laatste moment werd Arsenal afgetroefd, en betaalden de Londenaren zeventig miljoen euro aan Shakhtar Donetsk. Middels hoge bonussen kan dat zelfs nog oplopen tot honderd miljoen. Tot dusver is het huwelijk nog niet bepaald gelukkig te noemen. In twintig officiële duels kwam de international nog niet tot scoren.

Gebrek aan kansen

Instagram-account Wonderkids stelt dat de buitenspeler niet genoeg kansen krijgt om zich te etaleren. “Als Mudryk zijn prijskaartje wil rechtvaardigen, heeft hij een aantal wedstrijden in de basis nodig”, stond bij een post met een overzicht hoe vaak Mudryk op de bank zat. “Na februari heeft hij niet meer twee duels op rij mogen starten bij Chelsea.” Mudryk gaf het bericht een like waarmee hij een signaal afgeeft aan manager Mauricio Pochettino.

De Argentijnse trainer liet onlangs nog weten dat Mudryk ‘vertrouwen moet opbouwen’ en ‘hard moet werken tijdens de trainingen’ om meer kansen af te dwingen. Dit seizoen stond Mudryk nog niet in de basis, en kwam hij in drie invalbeurten tot 66 minuten. Vorig seizoen stond hij slechts een keer twee wedstrijden op rij aan de aftrap. In totaal had hij slechts zeven basisplaatsen.

Komt Mudryk nog los bij Chelsea?

  • Ja, kwestie van tijd
  • Ik denk het niet
199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie