Paul Scholes gaat los over Frenkie én Ten Hag

Foto: Paul Scholes gaat los over Frenkie én Ten Hag

Ajax en PSV speelden eergisteren in de Europa League, maar de wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United (2-2) had óók Nederlandse invloeden. Oefenmeester Erik ten Hag, Wout Weghorst en Tyrell Malacia namen het op tegen Frenkie de Jong!

Barça en The Red Devils maakten er een voetbalfeest van in het Camp Nou-stadion (anders dan Ajax en PSV) en toen het laatste fluitsignaal klonk stond er een eindstand van 2-2 op het scorebord. Paul Scholes reageert bij BT Sport: “Het was echt een fantastische wedstrijd, beide elftallen gingen er vol voor. Het was eigenlijk een beetje een flashback.”

Daarmee doelt de voormalige international van het Engelse nationale team op de ontmoetingen tussen de beide teams van de afgelopen jaren: “Als je ziet hoe het duel verliep en welke kansen United creëerde, dan denk ik dat ze ontzettend goed waren. Vooral in de tweede helft. Ik vind dit geen geweldig Barcelona, maar deze wedstrijd is de perfecte opmaat voor volgende week donderdag.”

Erik ten Hag en Frenkie de Jong

Scholes is complimenteus over het werk van Ten Hag: “United ziet er nu uit als een echt team. Om op zo’n manier een resultaat te halen in Barcelona is erg goed, beter kan je eigenlijk niet verwachten op dit moment.”

Maar ook Frenkie de Jong wordt niet vergeten: “Hij is op zijn best als nummer 6, maar hij kan ook meer naar voor spelen en vooruit dribbelen. De supporters van United zien hem graag komen, maar ik denk dat alle topclubs in Engeland hem heel graag willen hebben. Hij maakt een team zo veel beter, het is een fantastische voetballer.”

Speelde Frenkie fantastisch?

  • Ja
  • Nee
2245+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie