Nieuwe directeur gooit NAC-trainer er gelijk uit

Foto: Nieuwe directeur gooit NAC-trainer er gelijk uit

NAC Breda stelde vorige week nog Peter Maas aan als nieuwe technisch directeur, vandaag is het doek gevallen voor hoofdtrainer Robert Molenaar. Hij is vlak na de kerst ontslagen in het Rat Verlegh Stadion.

NAC betaalt het contract van Molenaar dat tot na dit seizoen doorliep uit en gaat nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. “De reden voor het besluit tot onderbreking van het contract, is dat binnen de organisatie van NAC onvoldoende vertrouwen bestaat in de trainer-coach.”

“Er is, als gevolg van het vertoonde spel en de geleverde resultaten in de eerste seizoenshelft, te weinig draagvlak voor Molenaar als succesvol technisch verantwoordelijke bij het eerste elftal gedurende de tweede seizoenshelft. In dat deel van de competitie wil NAC deelname aan de play offs afdwingen”, luidt de verklaring op de clubwebsite.

Lokhoff interim

De Keuken Kampioen Divisionist vervolgt: “Een vertegenwoordiging van de RvC van NAC, bestaande uit Edwin Heeren en Pierre van Hooijdonk, heeft het besluit daags na kerst aan Molenaar mondeling toegelicht en hem daarmee van zijn taken ontheven. De formele ontslagbrief is ondertekend door de interim-directie. De taken van Robert Molenaar worden voorlopig waargenomen door assistent Ton Lokhoff.”

Rat Verlegh Stadion

Eerste Divisie

6 januari 2023

20:00

NAC Breda
Jong PSV
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 januari 2023 15:58.

Goede zet van NAC?

  • Ja
  • Nee
664+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie