‘Nieuwe Ajax-transfer na WK’

Foto: ‘Nieuwe Ajax-transfer na WK’

Er gaat in de aankomende transferperiode hoogstwaarschijnlijk wel wat veranderen bij Ajax. Zoals het er nu naar uitziet blijft oefenmeester Alfred Schreuder zitten waar hij zit en wordt ‘de grote schoonmaak’ op andere fronten ingezet. Mogelijk worden er ook wat spelers verkocht…

Aan het einde van de zomerse window konden Edson Álvarez en Mohammed Kudus nog naar respectievelijk Chelsea en Everton vertrekken, waardoor zij de training op De Toekomst aan zich voorbij lieten gaan. De clubleiding in de Johan Cruijff ArenA hield echter voet bij stuk na de verkoop van Antony aan Manchester United, er mocht helemaal niemand meer weg.

Mogelijk krijgt het tweetal na het wereldkampioenschap in Qatar een herkansing. Voor Álvarez is er de nodige interesse, maar ook Kudus ligt goed bij een aantal mooie clubs. Eén daarvan is bijvoorbeeld Tottenham Hotspur, dat de Ghanees volgens de laatste geluiden uit Engeland goed in de gaten houdt. Volgens de Italiaanse media (Corriere dello Sport en Calciomercato bijvoorbeeld) is ook AC Milan echter geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder annex centrumspits. Daarnaast wordt de clubnaam van het Duitse Borussia Dortmund genoemd.

De marktwaarde van Kudus wordt geschat op een slordige vijftien miljoen euro, maar als hij het goed doet op het WK kan Ajax natuurlijk vele malen meer voor hem vragen. The Toffees zouden in de zomer in ieder geval 25 miljoen euro voor hem over hebben gehad, al werd er ook gerept van een huurdeal.

Honger niet gestild

Onlangs kreeg de WK-ganger van het Algemeen Dagblad de vraag of zijn honger naar een transfer al gestild was: “Niet per se gestild, want ik ben een speler die zichzelf graag uitdaagt. Dit is mijn derde seizoen hier. We gaan zien wat de toekomst brengt. Het belangrijkste is dat ik gewoon blijf presteren voor het team en de rest zal later op natuurlijke wijze volgen.”

Portugal
Ghana
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 november 2022 16:57.

Kudus verkopen?

  • Waarom niet?
  • Sowieso niet doen!
2782+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie