‘Nieuw bod op Erik ten Hag aanstaande’

Foto: ‘Nieuw bod op Erik ten Hag aanstaande’

Het succes van Ajax blijft niet onopgemerkt in het buitenland. De Amsterdammers moeten er zelfs rekening mee houden dat de interesse in Erik ten Hag snel toeneemt.

Wint Ajax de Champions League? Win 2.800 euro door 100 euro in te zetten bij bet365!

Ten Hag is de voorbije weken al nadrukkelijk gelinkt aan Newcastle United en Manchester United. Mogelijk ligt zijn toekomst echter bij een competitiegenoot. Volgens The Express is het niet onwaarschijnlijk dat de Premier League-club een nieuwe poging waagt om de succestrainer van Ajax in te lijven.

Nuno Espirito Santo zit op de schopstoel in Londen na de 0-3 nederlaag tegen Manchester United. De Portugees begon voortvarend, maar sindsdien draait de ploeg zeer moeizaam. Na de nederlaag van zaterdag is er crisisberaad ingelast om de positie van de manager te bespreken. Naar verluidt moet hij ernstig vrezen voor zijn baan. 

Ten Hag

Vóór de aanstelling van Espirito Santo werd Ten Hag al genoemd als topkandidaat bij Tottenham. De oefenmeester zou zelfs al een gesprek hebben gevoerd, maar uiteindelijk verlengde hij zijn verbintenis in Amsterdam. Zelf liet hij daarna telkens weten het seizoen te willen afmaken bij Ajax.

Newcastle United wil Ten Hag naar verluidt al per direct inlijven. ‘The Magpies’ stuitten op dit moment echter op een ‘nee’, mede vanwege het dreigende degradatiegevaar. Volgens het Britse medium geldt die angst niet bij Tottenham. Om die reden zou een overstap naar de Londense club meer kans maken, zo klinkt het. Men spreekt van ‘een enorm voordeel’ ten opzichte van Newcastle.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Moet hij deze kans pakken?

  • Ja
  • Nee
652+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie