‘Newcastle United met zak geld naar Amsterdam’

Foto: ‘Newcastle United met zak geld naar Amsterdam’

Newcastle United gaf in de voorbije transferperiode vele miljoenen euro’s uit aan de komst van bijvoorbeeld Alexander Isak, maar de honger van The Magpies is nog lang niet gestild. De Premier League-clubs aast nog altijd op Edson Álvarez van Ajax.

De interesse van Newcastle in een samenwerking met de Mexicaanse controleur is niet nieuw, maar in de zomer kwam het niet tot een deal en op een gegeven moment kwam Chelsea om de hoek kijken. The Blues boden liefst vijftig miljoen euro voor de diensten van Álvarez, die per se naar Stamford Bridge wilde verhuizen (en zelfs een training liet schieten om dat voor elkaar te krijgen), maar daar stak de leiding in de Johan Cruijff ArenA een stokje voor.

In 2023 wordt het toch echt tijd voor een transfer, ondanks het feit dat het contract van de middenvelder in onze hoofdstad nog doorloopt tot medio 2025. Volgens The Athletic gaat Newcastle in ieder geval een nieuwe poging wagen bij Ajax en vermoedelijk gebeurt dat al in de aankomende winter, na het wereldkampioenschap in Qatar. Voor minder dan vijftig miljoen lijken de Amsterdammers niet van plan om ‘ja’ te zeggen…

“Geweldig opgepakt”

Vlak na alle transferperikelen vertelde oefenmeester Alfred Schreuder over Álvarez: “Hij heeft het geweldig opgepakt. Ik wil het uitleggen omdat ik dat belangrijk vind. Eén dag had hij het er heel moeilijk mee en hebben we er ook over gesproken. Ik vond het dus ook beter dat hij niet trainde. En gisteren heeft hij gewoon tegen mij gezegd: trainer, ik ga er weer voor de volle honderd procent voor. Dat is hoe het hoort, dan gaat het in overleg.”

TIP: Verdien 2.70 keer je inleg als Mexico van Colombia wint!

Newcastle?

  • Mooie club voor hem
  • Ik zou het niet doen
1562+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie