‘Mourinho ontslagen door persoon met weinig kennis van voetbal’

Foto: ‘Mourinho ontslagen door persoon met weinig kennis van voetbal’

José Mourinho werd ongeveer een maand geleden ontslagen bij AS Roma. De Portugees is nog altijd niet te spreken over zijn ontslag en is van mening dat het echt onterecht was. De uitgesproken oefenmeester schoffeert via een cryptische uitspraak nog een aantal mensen bij AS Roma.

Mourinho niet te spreken over eigen ontslag

José Mourinho heeft niet voor niets de bijnaam The Special One. De Portugees is uitgesproken en schuwt het niet om zijn mening te geven tegenover de pers. In gesprek met Football.com deelt hij nog een sneer uit naar iemand bij AS Roma. “De Europese competities staan weer op het punt van beginnen, dus ook de Champions League, misschien wel de belangrijkste competitie ter wereld. Ik zal hier niet bij aanwezig zijn, niet omdat ik al vaker ontslagen ben, maar omdat ik opzij ben gezet door iemand met weinig kennis van voetbal.” Waarom Mourinho spreekt over de Champions League is een vraag. Met AS Roma kwam hij helemaal niet uit in deze competitie. Zoals wel vaker is The Special One onbegrijpelijk..

Het lijkt erop dat Mourinho doelt op Dan Friedkin, de eigenaar van AS Roma. Friedkin heeft de oefenmeester namelijk de laan uitgestuurd. De Portugees geeft ook aan dat hij nog niet klaar is als voetbalcoach. “Ik snap hoe het werkt, dat is het leven. En ik blijf groeien, ondanks dat ik zowel onverwacht als onterecht ben ontslagen. Maar ik kom terug, met nog meer enthousiasme en vertrouwen.”

Mourinho naar Bayern München?

De situatie van Thomas Tuchel bij Bayern München is verre van perfect. Bij FC Hollywood wordt er niet goed gepresteerd. De coach staat dan ook onder druk en José Mourinho wordt in de wandelgangen genoemd als een mogelijk opvolger voor Tuchel.

Moet Mourinho een nieuwe kans krijgen in de top??

  • Ja, hij is nog altijd een uitstekende trainer
  • Nee, het is wel klaar voor hem in de top
139+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie