Memphis breekt in bij interview Dani Alves: ‘Why, man?’

Foto: Memphis breekt in bij interview Dani Alves: ‘Why, man?’

Memphis Depay vierde gisteren zijn rentree, na lang en slepend blessureleed mocht hij invallen. De Nederlander scoorde bovendien in blessuretijd nog de 4-0 tegen Athletic Bilbao.

“Ik had niet verwacht er zo lang uit te liggen, maar ik heb gevochten en hard gewerkt om terug te keren. Ik ben blij dat ik weer ben. Ik geniet van ons spel. We combineren veel en tonen onze aanvallende kracht”, vertelt Memphis op Barça TV.

“We begonnen het seizoen heel goed, maar we hadden veel blessures en de coach moest het stellen met wel heel veel jonge spelers. We zijn door een hele moeilijke periode gegaan, maar de club heeft zeer goede spelers binnengehaald. Het zijn overigens niet alleen de aankopen, maar ook het werk van het team en de veranderingen die zijn aangebracht hebben een positieve impact. We hebben nu meer aanvallers en je ziet meteen wat er gebeurt. We scoren drie keer in tien minuten tijd. Xavi heeft onze trainingsmethoden veranderd. De verdedigers van de tegenstander lijden nu wanneer ze ons tegenkomen.”

Memphis breekt in

Even later komt Memphis ook nog even gluren bij een interview van zijn collega Dani Alves. De rechtsback ontbrak door een schorsing tegen Espanyol vorige week, en mocht in de Europa League ook niet meedoen omdat-ie daarvoor niet ingeschreven werd. “Ik wilde graag weer spelen en terugkomen bij mijn collega’s. Ik was gebrand om terug te keren. Het was ons doel om te winnen en dat is wat we hebben gedaan”, zegt Alves, als op dat moment Memphis om zijn nek komt hangen: “Why so serious, man!?”

Win 4 keer je inleg als Barcelona de Europa League wint!

Memphis is absolute wereldtop

  • Eens
  • Oneens
91+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie