‘Mbappé niet enige inzet PSG-Real-oorlog’

Foto: ‘Mbappé niet enige inzet PSG-Real-oorlog’

Real Madrid en Paris Saint-Germain zijn elkaars geduchte concurrenten in de strijd om de handtekening van Kylian Mbappé. De 23-jarige superaanvaller heeft een aflopend contract in Parijs. PSG wil graag verlengen, maar Real Madrid wil net zo graag profiteren van de transfervrije status van de sterspeler van het Franse voetbal. 

De kwestie Mbappé is echter niet de enige transferstrijd die de twee Europese grootmachten gaan uitvechten deze zomer. Volgens Spaanse media ziet Real Madrid in Aurélin Tchouaméni de ideale versterking van het middenveld. De 22-jarige verdeidgende middenvelder staat op dit moment onder contract bij AS Monaco, de oude club van Mbappé. 

PSG 

De middenvelder wordt in eigen land vergeleken met Paul Pogba. De middenvelder van Manchester United schermt al jaren met de interesse van Madrid, maar onlangs zijn aflopende contract lijkt Pogba niet naar Madrid te verkassen. Ten minste, als Real Madrid het lukt om Paris Saint-Germain af te troeven. Eerder noemde de middenvelder van Monaco PSG al ‘een zeer grote club’. 

Volgens Mundo Deportivo hoopt Real dat Mbappé als een troef ingezet kan worden in de onderhandelingen met Tchouaméni. Dit seizoen legde de Madrilenen in de persoon van Eduardo Camavinga al een jonge, Franse verdedigende middenvelder vast. 

Goedkoop zal de 22-jarige Fransman echter niet zijn. De achtvoudig international ligt nog tot de zomer van 2024 vast in het Prinsendom. De huidige marktwaarde van de middenvelder wordt op veertig miljoen euro geschat. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, kan die afkoopsom (veel) hoger uitvallen. 

Wint Real van Celta? Pak 1.9x je inzet!

Wie wint deze strijd?

  • Real Madrid
  • Paris Saint-Germain
49+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie