‘Losgeslagen’ Grealish reageert op feestbeelden: “Waarom niet?”

Foto: ‘Losgeslagen’ Grealish reageert op feestbeelden: “Waarom niet?”

Jack Grealish kwam recentelijk negatief in het nieuws bij het vieren van de ‘treble’ door Manchester City. De aanvaller liet zich behoorlijk gaan na het winnen van de Champions League, wat de nodige vraagtekens opriep bij de buitenwacht. Grealish heeft nu gereageerd op de aantijgingen en vindt dat het imago van ‘party-boy’ misplaatst is.

Losgeslagen Grealish

Er circuleerden diverse foto’s en video’s van een losgaande Grealish nadat de aanvaller de overwinning van de Champions League uitbundig vierde. Na de interland van Engeland tegen Noord-Macedonië ging Grealish in op zijn gedrag. “Waarom zou ik er niet van genieten? Mijn seizoen heeft twaalf maanden geduurd en ik heb net drie prijzen gewonnen. Over vier weken begin ik pas weer met trainen. Dan zal ik weer gretig genoeg zijn om er het beste van te maken”, verdedigde Grealish zichzelf.

Vooral het vele alcoholgebruik viel op bij Grealish, maar de aanvaller vertelde wel zijn grenzen te kennen. “Ik wist wat ik aan het doen was. Dit is gewoon wie ik ben. Zo feest ik normaal ook, al moet ik wel zeggen dat ik het er extra van heb genomen omdat we de treble hebben gewonnen.”

Ondanks zijn opvallende feestgedrag werd Grealish wel opgenomen in de selectie van Engeland. Tegen Noord-Macedonië viel Grealish een half uur in. Bondscoach Gareth Southgate wenste geen woorden vuil te maken aan het opvallende gedrag van zijn pupil en heeft hem geen standje gegeven.

Moeten voetballers zelf weten wat ze na afloop van het seizoen doen?

  • Ja, daar is iedereen vrij in
  • Nee, ze hebben ook een voorbeeldfunctie
405+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie