Kraay Jr. gaat helemaal over de rooie: “Verschrikkelijke, dooie kippenneukersclub!”

Foto: Kraay Jr. gaat helemaal over de rooie: “Verschrikkelijke, dooie kippenneukersclub!”

Hans Kraay Jr. heeft geen goed woord over voor het huidige FC Groningen. De analist vind het verschrikkelijk om te zien hoor de noorderlingen zich dit seizoen presenteren.

Kraay kijkt met afgrijzen naar FC Groningen

Bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie gaat Kraay volledig los over De Trots van het Noorden. “Het is verschrikkelijk om dat lege stadion te zien, maar dan zie je ook een verschrikkelijk Groningen. Het is echt verschrikkelijk. Het is in en buiten het veld echt een dooie kippenneukersclub. Echt een dooie kippenneukersclub. Er zit geen passie in, geen beleving in, geen pit in, niks.”

De degradatie voor de Groningen is bijna een feit. Met nog vier speelrondes te gaan is de achterstand van elf punten op Excelsior alleen nog met een wonder goed te maken. Dan moeten alle resterende wedstrijden gewonnen worden en moeten de Rotterdammers alles verliezen. Hekkensluiter staat er met twaalf punten achterstand zelfs nog wat slechter voor.

Zeer onstuimig seizoen

Naast de sportieve malaise is het op zo’n beetje alle vlakken onrustig in Groningen. Recent kwam het meerdere keren negatief in het nieuws door misdragingen van supporters. Ook op bestuurlijk vlak loopt het heel het seizoen al uiterst stroef.

Wint Groningen wel bij Eagles?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft Groningen bij jou veel afgedaan dit seizoen?

  • Ja, het is daar echt een zooitje
  • Valt wel mee
781+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie