Kökçü sneert naar Perez: “Lijkt of-ie erop wacht”

Foto: Kökçü sneert naar Perez: “Lijkt of-ie erop wacht”

Orkun Kökçü is met enige regelmaat het mikpunt van kritiek. De Feyenoord-middenvelder zegt in een interview met Voetbal International niet alle kritiek te begrijpen. Daarbij neemt de spelmaker een uitspraak van ESPN-analist Kenneth Perez als voorbeeld, die kan rekenen op een kleine sneer van Kökçü.

In gesprek met het weekblad geeft Kökçü toe dat hij onder een vergrootglas ligt. “Beetje wel ja, want ik krijg genoeg kritiek. In het begin van mij loopbaan deed ‘t me wel wat allemaal, tegenwoordig ziet de kritiek er niet écht uit. Snap je wat ik daarmee bedoel? Niet?”

Kritische Perez

Vervolgens licht de middenvelder het toe met een uitspraak van Perez. “Kenneth Perez kwam vorige week met een statistiek op de proppen dat ik zo veel balverlies had geleden tegen FC Utrecht.” Kökçü vindt dat de Deen daarmee te makkelijk wil scoren. “Zal best kloppen, al zeggen die cijfertjes niet waar op het veld dat gebeurde, hoe de loopacties waren van mijn medespelers, et cetera.”

De Turks international laakt dan ook de kritiek van Perez en stelt het er niet mee eens te zijn. “Dan denk ik: Waarom alleen deze statistiek en niet die van het afgelopen half jaar? Het lijkt of-ie erop wacht, hè. Dat verbaast me dan. Hij vindt me kennelijk geen goede speler, dat mag. Ik laat het de volgende wedstrijd wel weer zien.”

De Grolsch Veste

Eredivisie

22 januari 2023

14:30

Twente
FC Utrecht
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 22 januari 2023 14:26.

Met wie ben jij het eens?

  • Perez
  • Kökçü
260+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie