Klassieker-kopzorgen voor Arne Slot

Foto: Klassieker-kopzorgen voor Arne Slot

Feyenoord-trainer Arne Slot weet nog niet welke spelers hij komende zondag beschikbaar heeft voor de clash met Ajax. Quilindschy Hartman en Marcos López zijn nog vraagtekens.

Hartman haakt ziek af

Hartman haakte donderdag ziek af bij Feyenoord. “Ik kan niet zeggen of Hartman er zondag weer bij is”, verklaarde Slot na de Europa League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (7-1 overwinning). “Vanmorgen was hij warm en koud, dan ben je wat grieperig.”

Slot vervolgt: “Toen hebben we hem naar zijn kamer gestuurd in de hoop dat hij zich tijdens de lunch beter zou voelen. Daarna is de dokter geweest en voelde die zich minder, dus hebben we hem naar huis gestuurd in de hoop dat hij zo snel mogelijk kan herstellen.”

Ook López onzeker

López mocht de plek van Hartman overnemen, maar hij viel voortijdig uit. Slot: “López die kwam wat ongelukkig terecht, wat ik begreep tijdens de wedstrijd van onze dokter. Ik weet het niet zeker op dit moment, maar ik heb wel het idee dat hij zondag weer beschikbaar is. Met zekerheid kan ik het nu niet zeggen.”

Wint Feyenoord bij Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie