Klaassen looft Oranje-revelatie: “Echt een mooie gast”

Foto: Klaassen looft Oranje-revelatie: “Echt een mooie gast”

Het Nederlands elftal won gisteren met 0-2 van Senegal, mede dankzij meerdere prima reddingen van doelman Andries Noppert. Davy Klaassen (maker van de 0-2) en captain Virgil van Dijk zijn lyrisch over de goalie.

“Het is ook zó’n geweldige jongen. Het is gewoon echt een mooie gast, die niet alleen goed kan keepen, maar die ook buiten het veld echt iets toevoegt aan deze groep. Hij is gewoon helemaal zichzelf. Iedereen mag hem enorm graag”, aldus Klaassen in het Algemeen Dagblad over Noppert.

Van Dijk merkte al snel op dat Noppert totaal geen last van nervositeit had voor zijn WK- en Oranje-debuut. “Ik weet niet of jullie Noppert een beetje kennen? Die jongen is zó nuchter. Nuchterder kan gewoon niet.”

Reactie Noppert zelf

Noppert zelf zei al op op de NOS: “Dit was heel speciaal. Natuurlijk droom je hiervan. Als klein jongetje altijd, maar later ga je er niet meer vanuit. Zeker niet met hoe mijn loopbaan gelopen is. Maar als het onder één man kan gebeuren, dan is het wel onder Louis van Gaal. Ik denk dat we in veel opzichten wel op elkaar lijken. We hebben dezelfde humor en denken over veel dingen wel hetzelfde. Het smaakt naar meer. Ik denk nooit na over de dingen die ik zeg. Dat is niet altijd slim in deze wereld, maar het maakt me wel oprecht en de trainer waardeert dat volgens mij wel.”

Vrijdag weer een zege met clean sheet voor Oranje?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Noppert is wereldtop waardig

  • Eens
  • Oneens
280+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie