Kasanwirjo heeft duidelijk Feyenoord-plan

Foto: Kasanwirjo heeft duidelijk Feyenoord-plan

Feyenoord raakte Gernot Trauner deze maand kwijt aan een lange blessure. Eerst werd Mees Hilgers als belangrijkste kandidaat gezien om de Oostenrijker te verangen, maar dat werd uiteindelijk Neraysho Kasanwirjo van FC Groningen.

De centrale verdediger maakte tegen NEC Nijmegen zijn eerste minuten voor zijn nieuwe club. De van FC Groningen overgekomen verdediger mocht in de laatste fase van de wedstrijd Lutsharel Geertruida aflossen.

De centrale verdediger keek na afloop terug op zijn eerste minuten in het shirt van zijn nieuwe werkgever. De verdediger was blij met zijn debuut. Veel kreeg hij echter niet te doen. “Het was niet zo’n moeilijke wedstrijd”, stelde de debutant na afloop.

Feyenoord-debutant Kasanwirjo reageert na eerste wedstrijd

Feyenoord had weinig moeite met NEC en won met 2-0. “We hebben het tegen tien man van NEC simpel uitgespeeld. We hebben niet echt dingen geforceerd, maar ook geen kansen tegen gekregen.”

Kasanwirjo is blij hoe hij is opgevangen bij Feyenoord. “Ik heb meteen met veel spelers een praatje gemaakt. Ik heb gemerkt dat de groep heel hecht is. Iedereen is met elkaar bezig, zowel binnen als buiten het veld.”

Bij FC Groningen vonden we Kasanwirjo nog terug op het centrale middenveld. Daar lijkt hij zich bij Feyenoord niet op te hoeven hopen. “Bij Feyenoord moet ik me richten op de positie centraal in de verdediging of als rechtsback. Dat is het plan voor de komende jaren.”

Go Ahead Eagles
Ajax
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 2 april 2023 07:04.

Goede aanwinst?

  • Ja
  • Nee
308+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie