‘Houten klaas’ Vanaken dient Van der Vaart van repliek: “Heb me al bewezen”

Foto: ‘Houten klaas’ Vanaken dient Van der Vaart van repliek: “Heb me al bewezen”

De Belgische nationale ploeg zint zondag op wraak tegen het Nederlands elftal. Tijdens het vorige treffen gingen onze zuiderburen met 1-4 onderuit, en dat wil men rechtzetten. Zo ook Hans Vanaken, die toch geen beste indruk maakte.

“Die wedstrijd tegen Nederland is uiteraard niet zo’n goede herinnering”, blikt Vanaken terug bij een persmoment. “We verloren toen van een ploeg die erg goed was. Dat wisten we, maar daarna hebben we ons goed herpakt in de Nations League. Toen ik inviel tegen Polen was dat wel heel leuk. We hopen dat we deze week nog de groep kunnen winnen en Nederland kunnen inhalen. Daarvoor moeten we twee zeges boeken.”

‘Houten klaas’

Analist Rafael van der Vaart maakte na de ruime overwinning van Oranje destijds korte metten met de aanvallende middenvelder van Club Brugge. “Ik hoor overal Vanaken, Vanaken, Vanaken… Wel die kan er dus helemaal niets van. Een houten klaas”, klonk het hard na afloop in het Koning Boudewijnstadion in de Belgische hoofdstad.

Vanaken was op de hoogte van de stevige woorden, maar lijkt er niet van onder de indruk. “Die kritiek van Van der Vaart leg ik gewoon naast me neer. Ik heb me al genoeg bewezen, toch. Niet alleen bij Club Brugge, maar ook bij de Rode Duivels. Geen probleem”, aldus de 30-jarige international.

TIP: 8x je geld als Vanaken de laatste goal maakt tegen Wales!

Vond jij de kritiek van Van der Vaart terecht?

  • Ja, ben ook geen fan van Vanaken
  • Nee, goede speler
75+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie