Gündogan stelt Barcelona-fans teleur: “Geen sprake van”

Foto: Gündogan stelt Barcelona-fans teleur: “Geen sprake van”

Barcelona is nog lang niet zeker van het binnenhalen van Ilkay Gündogan, zo benadrukt zijn zaakwaarnemer tegenover The Guardian. Ilhan Gündogan, de oom én belangenbehartiger van de Duitse voetballer, stelt dat de toekomst van de middenvelder nog altijd volledig open ligt.

Transfervrij vertrek Gündogan

De 32-jarige Duitser beleefde sinds zijn komst bij Manchester City een succesvolle periode, waarin hij onder meer viermaal de Premier League winnend afsloot. Zijn contract loopt echter over een aantal maanden af en het lijkt er niet op dat Gündogan deze gaat verlengen, waardoor meerdere clubs geïnteresseerd zouden zijn in zijn diensten.

Barcelona in wachtkamer

Xavi ziet in Gündogan een belangrijke speler en hoopt hem dan ook naar Barcelona te halen. Spaanse media berichtten de laatste weken dat een akkoord een kwestie van tijd is, maar daar is volgens zijn zaakwaarnemer niets van waar. Beide partijen zouden met elkaar hebben gesproken, alleen er is volgens hem nog geen besluit genomen.

“Er is nog geen sprake van een akkoord met welke club dan ook”, zo benadrukt hij in gesprek met het Engelse medium. “De focus van Ilkay lag de laatste weken op Manchester City en zijn zoon. Waar Ilkay volgend seizoen speelt, ligt nog volledig open.” Gündogan kwam in het verleden ook uit voor Borussia Dortmund en FC Nürnberg.

Wint Barcelona dit seizoen de Spaanse beker?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Past Gündogan goed bij Barcelona?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
150+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie