‘Grof Rashford-schandaal bij Manchester United’

Foto: ‘Grof Rashford-schandaal bij Manchester United’

Marcus Rashford zit mogelijk bij Manchester United in de problemen. The Athletic stelt namelijk meerdere bronnen te hebben gesproken die stellen dat de aanvaller donderdagavond in een nachtclub in Belfast was, terwijl hij zich de volgende ochtend afmeldde voor een training.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Rashford betrapt in nachtclub

Het is niet voor het eerst dat Rashford wordt betrapt in een nachtclub. In oktober besloot de Brit na het met 3-0 verloren duel met Manchester City alweer na een paar uur uit te gaan, waarvoor hij destijds zijn excuses moest aanbieden aan Erik ten Hag. De oefenmeester noemde het gedrag op de persconferentie onacceptabel.

Deze week lijkt het opnieuw raak te zijn. In eerste instantie hoorde Manchester United dat hij uitsluitend woensdagavond uitging, maar volgens het Engelse medium was Rashford ook een avond later in een nachtclub in Belfast te vinden. Vrijdagochtend vloog hij met een privéjet terug naar Manchester om het niet te laten opvallen.

Rashford was echter niet op het trainingsveld te bewonderen. Volgens Manchester United kwam dat vanwege het feit dat hij niet fit genoeg was. De Engelse international zou zelfs een twijfelgeval zijn voor zondagmiddag, wanneer de Engelse topclub het in de FA Cup opneemt tegen Newport County. Mocht het nieuws kloppen, dan lijkt Ten Hag niet om een straf heen te kunnen.

Lastig seizoen bij Manchester United

Rashford kwam dit seizoen vooralsnog 20 keer in actie in de Premier League, waarvan 16 maal als basisspeler. Daarin was hij goed voor 4 doelpunten en 2 assists. In de Champions League mocht hij viermaal opdraven en kwam hij slechts tot 2 assists. De 26-jarige Brit heeft in Manchester nog een verbintenis tot medio 2028.

Moet Ten Hag Rashford hard straffen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
1090+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie