Gravenberch matchwinner voor Liverpool

Foto: Gravenberch matchwinner voor Liverpool

Ryan Gravenberch heeft donderdagavond zijn waarde bewezen voor Liverpool. De van Bayern München afkomstige middenvelder maakte in het Europa League-duel met Union Sint-Gillis (2-0) de openingstreffer.

Oud-Ajacied geeft Núñez het goede voorbeeld

Liverpool had op Anfield een veldoverwicht. Darwin Núñez had daarvan gebruik moeten maken, maar de Urugayaanse aanvaller slaagde er tot verbazing van iedereen in om een niet te missen kans alsnog om zeep te helpen. Eerder op de avond werd er al een treffer van hem afgekeurd vanwege buitenspel.

Vlak voor rust nam Liverpool alsnog de leiding in eigen stadion. Union-doelman Anthony Moris kon een afstandsschot van Trent Alexander-Arnold niet klemmen, waardoor Gravenberch van korte afstand eenvoudig de 1-0 tegen de touwen kon schieten.

Met Virgil van Dijk op de bank en zonder Cody Gakpo wist Liverpool de voorsprong over de streep te trekken. In extremis maakte Diogo Jota er zelfs nog 2-0 van. Met zes punten uit twee wedstrijden is de ploeg van manager Jürgen Klopp nog foutloos. Toulouse staat na de 1-0 zege op LASK Linz tweede met vier punten.

Scoreverloop: 1-0 (44′) R.Gravenberch, 2-0 (90′) D. Jota

Groep H: Frimpong scoort ook

Ook Jeremie Frimpong heeft donderdagavond van zich laten horen. Mede dankzij een treffer van de Nederlander won Bayer Leverkusen met 1-2 bij Molde FK. In dezelfde groep won FK Qarabag met 0-1 van BK Häcken.

Gaat Gravenberch slagen bij Liverpool?

  • Ja
  • Nee
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie