‘Gakpo sloopt PSV’

Foto: ‘Gakpo sloopt PSV’

Cody Gakpo was na de wedstrijd van PSV tegen Cambuur Leeuwarden niet te genieten. De aanvoerder van de Eindhovenaren, die de band nog steeds draagt omdat Luuk de Jong nog in de lappenmand zit, deed na afloop van de wedstrijd zijn verhaal bij ESPN. 

Gakpo spaarde zichzelf en zijn ploeggenoten niet in zijn analyse. “Vandaag was gewoon niet goed. Niemand gaf thuis, het was onder de maat. Een dramatische wedstrijd van onze kant”, stelde hij in gesprek met de televisiezender.

PSV

De aanvaller ging zelfs verder dan dat. “Wat ik zeg, we gaven niet thuis. Dat mag gewoon niet gebeuren. Dit was PSV-onwaardig en we moeten ons gewoon herpakken”, stelde de buitenspeler. Hoe dat moet gaan gebeuren, dat zal de komende weken duidelijk woorden. Eerder moest Guus Til het antwoord op die vraag ook al schuldig blijven aan ESPN

Gakpo had wel een idee waarom het tegen Cambuur niet wilde vlotten voor de Eindhovenaren. “De insteek was om vandaag druk te zetten, alleen ik moet zeggen dat zij daar een paar keer goed onderuit kwamen. Dan zie je dat er weer twijfel komt in het team. Moeten we naar voren of naar acheren. Dan worden de ruimtes groot. Dat mag niet gebeuren. Het was gewoon een slechte wedstrijd.”

Ruud van Nistelrooy had ook zijn ideeën waar het mis ging. “We hadden moeite voorin, geen stootkracht, konden de tegenstander niet constant onder druk houden. We leden veel balverlies, waardoor je ook niet hoger op het veld komt. Dat zijn de eerste conclusies. Maar goed, dat zijn nu allemaal oneliners. Dit komt gewoon knetterhard aan. Het was niet goed genoeg, zo eerlijk moet je zijn.”

TIP: Wint PSV van Zürich? Pak 1.25x je inzet!

Heeft Gakpo een punt?

  • Ja
  • Nee
320+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie