‘Gakpo op weg naar Real Madrid: Transfersom van 75 miljoen euro’

Foto: ‘Gakpo op weg naar Real Madrid: Transfersom van 75 miljoen euro’

Cody Gakpo heeft op het WK in Qatar een goede indruk gemaakt. De PSV-aanvaller staat mogelijk voor een winterse transfer, maar René van de Kerkhof beweert dat Gakpo na dit seizoen naar Real Madrid vertrekt. Daar moet Gakpo de opvolger worden van Karim Benzema.

Gakpo heeft de interesse gewekt van meerdere Europese topclubs en zou onder andere op de radar staan van Bayern München, Liverpool, Manchester United en Real Madrid. Volgens Van de Kerkhof heeft laatstgenoemde club de beste papieren om Gakpo in te lijven.

Gakpo opvolger van Benzema

“Ik heb betrouwbare Spaanse bronnen die melden dat Real Cody Gakpo als opvolger wil halen van Benzema”, stelt de oud-international in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.” In de zomer lonkte nog een overstap naar Manchester United, maar de Engelse grootmacht spendeerde honderd miljoen aan de komst van voormalig Ajax-aanvaller Antony.

“Wat ik hoor is dat ze daar serieuze belangstelling voor Gakpo hebben”, stelt broer Willy. Maar PSV moet hem deze winter zeker niet voor minder dan 75 miljoen verkopen. Bij United valt het miljoenensalaris van Ronaldo weg, dus zo’n bedrag is voor die club geen probleem.”

René denkt echter dat Gakpo het seizoen eerst wil afmaken bij PSV. “En dan kan hij deze zomer vanuit zijn luie stoel kiezen waar hij naartoe gaat. Ik denk dat hij bij Real Madrid beter past dan in Engeland.”

Moet Gakpo in de winter al weggaan bij PSV?

  • Ja, is toe aan een stap hogerop
  • Nee, moet het seizoen afmaken bij PSV
5644+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie