‘Feyenoord-buitenkansje op transfermarkt’

Foto: ‘Feyenoord-buitenkansje op transfermarkt’

Wat de Eredivisie betreft gebeurden er gisteren weinig verrassende dingen op de transfermarkt, alhoewel… Dat Feyenoord Philippe Sandler op huurbasis overnam van de Premier League-gigant Manchester City was wel een verrassinkje!

In de afgelopen zomer werd de oud-verdediger van PEC Zwolle nog op huurbasis naar Ligue 1-club Troyes gestuurd, maar aan die samenwerking kwam al snel een einde door een blessure… Daarvóór wilde het ook al niet met Sandler vlotten in de Belgische Jupiler Pro League bij RSC Anderlecht.

Het Algemeen Dagblad analyseert vandaag: “Feyenoord hapte snel toe en hoopt de speler, die in februari alweer 25 jaar wordt, snel naar de Kuip te halen. De Rotterdammers huren hem dan van Manchester City, waar zijn verbintenis komende zomer afloopt. De Engelse topclub wil wel het recht bedingen om hem, eventueel, als eerste terug te kunnen kopen als Sandler in Nederland alsnog zijn belofte als speler waarmaakt.”

Buitenkansje

“Slot krijgt er dan een 1.90 meter lange speler bij die kopsterk is, een goede lange trap heeft, maar ook bedreven is in kort combinatiespel”, gaat de krant verder. “In Rotterdam zien ze de goedkope komst van Sandler, die de opbouw vorm kan geven, als een buitenkansje. Als de speler eindelijk eens gevrijwaard blijft van hardnekkig blessureleed en het niveau van weleer kan oppakken, is hij een welkome versterking. De verwachting is niet dat Slot snel over hem kan beschikken, want Sandler speelde in september voor het laatst een officiële wedstrijd.”

Verdien 1.70 keer je inleg als Feyenoord de nul houdt tegen Sparta!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Buitenkansje?

  • Ja
  • Nee
221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie