‘Feyenoord breekt transferrecord voor 1 mei’

Foto: ‘Feyenoord breekt transferrecord voor 1 mei’

Feyenoord gaat het transferrecord komende zomer opnieuw breken. Volgens Il Corriere dello Sport gaat de Rotterdamse clubleiding de optie tot koop voor Sebastian Szymanski lichten.

Trainer Arne Slot zag afgelopen zomer een fors aantal selectiespelers vertrekken en dus werd de selectie aangevuld met een groot aantal spelers. Voor een deel werd meteen de portemonnee getrokken, maar Szymanski werd op huurbasis overgenomen van het Rusissche Dinamo Moskou. Daarbij werd ook een optie tot koop bedongen.

De Italiaanse sportkrant schrijft nu: “In Nederland maakt hij het verschil. Feyenoord heeft een concreet idee: hem contracteren voor de afgesproken prijs van vijftien miljoen euro. Atalanta Bergamo heeft hem de afgelopen weken bekeken, maar Feyenoord heeft nooit overwogen om hem te laten gaan.”

Clubleiding pakt door

Het medium vervolgt: “Uiterlijk op 30 april maakt de Rotterdamse club gebruik van het verzilveringsrecht. In de zomer zal hij nadenken over aanbiedingen.” Kortom: de kans is aanwezig dat Feyenoord de optie tot koop licht, maar heeft vervolgens de keuze om sportief te profiteren óf de Poolse middenvelder voor een prachtig bedrag door te verkopen.

Over de hoogte van de transfersom is overigens nog wel discussie. Waar Il Corriere dello Sport bericht over vijftien miljoen euro, daar werd eerder bericht over een bedrag van tien miljoen euro. In beide gevallen gaat het in ieder geval om een nieuw Feyenoord-record.

Wint Feyenoord van PSV?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Terecht?

  • Ja
  • Nee
3218+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie