EXCLUSIEF: Ihattaren maakt ook Juventus horendol

Foto: EXCLUSIEF: Ihattaren maakt ook Juventus horendol

Zien we Mohamed Ihattaren ooit nog terug op een voetbalveld? De kans daarop wordt eigenlijk met de week kleiner en ook Juventus, de werkgever van het voormalige supertalent, zit inmiddels met de handen in het haar. Want wat moet De Oude Dame in hemelsnaam met het enfant terrible doen?

Op uitleenbasis bij Ajax leek Ihattaren de weg omhoog gevonden te hebben, met hulp van ‘personal trainer’ Gerald Vanenburg, maar ook in Amsterdam ging het mis met de inmiddels 20-jarige technicus. Die werd weer ‘teruggestuurd’ naar Turijn, al heeft hij sindsdien vermoedelijk geen stap in Noord-Italië gezet. En volgens Gianluca Di Marzio weet Juventus het inmiddels ook niet meer…

Stuurt de Italiaanse recordkampioen aan op contractontbinding? “Ik denk het wel”, zegt Di Marzio tegen SoccerNews.nl. “Maar eigenlijk weet ik het ook niet zo goed. Hij komt in ieder geval totaal niet in aanmerking voor speelminuten bij Juventus, maar ook bij de clubs die hem lenen komt hij niet aan de bak. Juventus gaat de aankomende tijd op zoek naar een oplossing, niet alleen voor Ihattaren als voetballer, maar ook voor Ihattaren als mens. Voor zijn leven.”

Ihattaren heeft een probleem

“Bij Juventus liggen er in ieder geval geen mogelijkheden voor hem (dus ook niet bij het tweede elftal, red.), maar dan wordt hij weer uitgeleend en verbruit hij het wéér”, aldus de Italiaanse journalist. “Dan komt hij weer niet aan spelen toe. Binnenkort gaan ze dus om de tafel met hem en zijn zaakwaarnemers, om toch een oplossing te vinden. Maar Ihattaren heeft wel een probleem…”

Di Marzio weet eigenlijk niet of hij wel de aangewezen persoon is om er iets over te zeggen… “Dit heeft niets met een mogelijke transfer te maken, maar meer met het leven…”, sluit hij veelbetekenend af.

Horen we over 5 jaar nog iets van Ihattaren?

  • Ja
  • Nee
4876+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie