‘Droomtransfer voor WK-uitblinker Amrabat’

Foto: ‘Droomtransfer voor WK-uitblinker Amrabat’

Sofyan Amrabat heeft zich tijdens het WK in de kijker van grote clubs gespeeld. De Marokkaanse middenvelder van Fiorentina zou naar verluidt de grootmachten voor het uitkiezen hebben.

Marokko wist in een groep met Kroatië en België bovenaan te eindigen. Het sprookje werd compleet, nadat dinsdagavond Spanje bij de laatste zestien na strafschoppen werd verslagen. De 26-jarige Amrabat kreeg volop lof na de zege. Hij was de motor op het Marokkaanse middenveld en troefde geregeld tegenstanders als Pedri en Gavi af.

Volgens Foot Mercato is Liverpool-manager Jürgen Klopp razend enthousiast over de in Huizen geboren controleur. De manager wilt zijn middenveld sowieso versterken, aangezien er nog een slopend tweede deel van het seizoen aankomt. Volgens de berichtgeving is er al een onderhoud geweest tussen Liverpool en het management van Amrabat. Transfermarkt taxeerde zijn waarde voor het WK nog op tien miljoen euro. Fiorentina – waar hij tot medio 2024 vastligt, met een optie tot een extra jaar – lijkt zich echter te mogen verheugen op een heel wat hoger bedrag.

“Beste defensieve middenvelder op het WK”

Dat er veel interesse is voor Amrabat steekt diens zaakwaarnemer Mohammed Sinouh niet onder stoelen of banken. “Natuurlijk, ik krijg veel belletjes over Sofyan. De hele wereld kan zien dat hij de beste defensieve middenvelder op het WK is”, drijft Sinouh de marktwaarde van zijn cliënt nog wat op. Sofyan in een topprofessional, hij is volledig gefocust op het WK met Marokko.” Naast Liverpool zouden onder meer Internazionale en Tottenham Hotspur Amrabat ook op hun lijstje hebben.

Geweldige odds voor eerste goal Amrabat tegen Portugal!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kan Amrabat het niveau van Liverpool aan?

  • Ben ik zeker van
  • Nee, dat is te hoog gegrepen
1320+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie