Dit is wat de Engelse dagbladen schrijven over Cody Gakpo

Foto: Dit is wat de Engelse dagbladen schrijven over Cody Gakpo

Cody Gakpo heeft eindelijk eens een paar keer het achterste van zijn tong laten zien bij Liverpool, in figuurlijke zin dan. Hij was al trefzeker tegen Everton en tegen Newcastle United maakte de voormalige PSV-sterspeler alweer een doelpunt. Dit keer krijgt hij mooie cijfers van de diverse Engelse dagbladen.

Zéér opmerkelijk Cody Gakpo-geluid na ‘topper’

Sky Sports deelt een 8 uit aan Gakpo: “Na zijn doelpunt raakte Newcastle de draad kwijt.” Ook Virgil van Dijk, Mohamed Salah en Trent Alexander-Arnold krijgen een 8 van de omroep en er is één speler die nog beter scoort: Alisson Becker met een 9.

The Liverpool Echo kiest voor een 7: “Hij speelde niet altijd een hoofdrol, maar hij bleef koeltjes bij zijn doelpunt. En hij dwong Martin Dubravka nog tot een redding met een kopbal.” Van Dijk krijgt dan weer een 8 van dit regionale dagblad: “Aan het begin had hij nog wat opstartproblemen, maar daarna had hij een reeks belangrijke ingrepen.”

Op de website van de BBC hoort Gakpo bij de drie best beoordeelde spelers: “Er was veel positiefs bij Liverpool. Núñez bekroonde zijn goed werk met een doelpunt en de steeds beter spelende Gakpo was ook weer trefzeker.”

Last van Gakpo’s schouders

The Daily Mirror analyseert: “Dat is het gekke van doelpunten bij winteraankopen: zo snak je er tijden naar, zo maak je er twee in één week. Het leek alsof er een last van Gakpo’s schouders viel na die goal tegen Everton. Toen de Nederlander tegen Newcastle een volgende kans kreeg, rondde hij die af alsof hij zich helemaal niet meer druk maakte om zijn statistieken.”

Goed gespeeld?

  • Ja
  • Nee
1611+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie