‘Dit bedrag wil PSV ontvangen voor Vertessen’

Foto: ‘Dit bedrag wil PSV ontvangen voor Vertessen’

De kans is reëel dat Yorbe Vertessen deze winter nog vertrekt bij PSV. De Belgische aanvaller is in Eindhoven niet zeker van een basisplaats en dreigt daarom in te gaan op buitenlandse interesse.

Aanvaller mikt op buitenlandse transfer

Vertessen maakte dit seizoen indruk in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla. De vleugelaanvaller hoopte daarmee betere tijden in te luiden, maar niets bleek minder waar. Zelfs bij afwezigheid van Noa Lang én Hirving Lozano stelde trainer Peter Bosz hem vaker niet dan wel op. Zijn standpunt is dan ook helder: ondanks de sportieve prestaties van PSV wil hij bij voorkeur vertrekken om werkelijks aan spelen toe te komen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat er ‘een aantal aanbiedingen’ uit het buitenland op tafel liggen. Vertessen ziet daar wel brood in. “Union Berlin is een zeer serieuze kandidaat-koper en staat ook in verbinding met PSV, dat Vertessen liever niet wil verkopen”, zo luidt het. “Hij wil echter vertrekken en als hij die wens blijft handhaven, zou PSV naar verluidt zo’n vijf miljoen euro voor Vertessen willen ontvangen.”

Ook het Franse Toulouse is ‘zeer serieus geïnteresseerd’ in de PSV-aanvaller. Valencia is eveneens in de race, maar het is de vraag of de Spaanse club financieel kan wedijveren. Een optie à la FC Midtjylland zou vanwege het niveau van de competitie onvoldoende aanspreken. De vraag is nu welke club er met beide partijen tot overeenstemming weet te komen.

Het contract van Vertessen loopt medio 2025 af.

Moet PSV hem laten gaan?

  • Ja
  • Nee
1385+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie