‘Depay-transfer in handen van Ronaldo’

Foto: ‘Depay-transfer in handen van Ronaldo’

Memphis Depay lijkt nog maar één optie over te hebben als het gaat om een zomerse transfer. De Nederlandse aanvaller, die transfervrij mag vertrekken bij FC Barcelona, zou nog steeds in de belangstelling van Manchester United staan. De aanwezigheid van Ronaldo zorgt echter voor de sta-in-de-weg voor een terugkeer op Old Trafford. 

De Portugese steraanvaller heeft er alles aan gedaan om de afgelopen weken een vertrek te forceren. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk te gaan als in het verleden. Mendes ging bij de volledige Europese top op de koffie om zijn 37-jarige cliënt elders onder te brengen, maar dat mislukte. 

Of ja: tot nu toe. 

Memphis Depay

Volgens SPORT en Engelse media is de zaakwaarnemer van Ronaldo opnieuw in gesprek met Chelsea. The Blues leken Depay te gaan helpen door concurrent Pierre-Emerick Aubameyang weg te kopen in de slotfase van de transfermarkt. De international van Gabon werd deze week slachtoffer van een brute overval, brak zijn kaak en is een maand uitgeschakeld. Dat zou de transfer van Auba naar Chelsea op losse schroeven hebben gezet. 

Ronaldo, die wel fit is, zou het alternatief kunnen worden voor Thomas Tuchel, die in de laatste uren van de transfermarkt óók nog een verdedigende middenvelder aan zijn selectie toe wil voegen. Bij Manchester United was Ten Hag ervan overtuigd dat Ronaldo alsnog zou blijven, maar de Chelsea-interesse verandert daar mogelijk iets aan. 

Een vertrek van Ronaldo zal de trainer ongetwijfeld pijn doen, al biedt het voor Depay wél een mooie kans. Barcelona heeft een overschot aan aanvallers en wil daarom Martin Braithwaite, met wie de club aan het onderhandelen is over contractontbinding, een eveneens transfervrij vertrek van Depay en/of de verkoop van Aubameyang de voorste linie uitdunnen. 

Wint Barcelona van Sevilla? De odd is 2.12x!

Waar ligt de toekomst van Memphis?

  • Bij Manchester United
  • Bij FC Barcelona
  • Bij andere club
222+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie