‘Contract Salah verleng je niet met een kopje thee’

Foto: ‘Contract Salah verleng je niet met een kopje thee’

Het contract van Mohamed Salah op Anfield Road bij Liverpool loopt medio 2023 af en dus begint de tijd een beetje te dringen voor The Reds. De beide partijen zijn met elkaar in gesprek, maar de onderhandelingen verlopen moeizaam.

De Egyptenaar maakte onlangs duidelijk op Anfield te willen blijven en gaf een update: “Het ligt bij het management. Ze moeten deze kwestie oplossen. Er is geen probleem, maar we moeten het eens worden over het contract. Het is aan hen.”

Oefenmeester Jürgen Klopp reageert op zijn persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met AC Milan: “We zijn in gesprek. Maar het contract van een speler als Mo verlengen, is niet iets wat je even in een middag doet met een kopje thee erbij. Het is volledig normaal dat er nog geen akkoord is. Verder kan ik er niet zoveel over zeggen. Hij reageert op een vraag die hij krijgt en ik kan maar een paar dingen zeggen, want de rest kan ik natuurlijk niet openbaar maken.”

Lost in translation?

De Duitse succescoach vraagt zich bovendien af of de uitspraken van Salah wel goed zijn vertaald: “Ik weet niet of hij het interview in het Engels gaf of dat het is vertaald uit het Arabisch, dat is nogal belangrijk. Er kan altijd veel gebeuren als iemand dat probeert. Met Mo gaat het goed, met mij gaat het goed. Het is duidelijk wat we allemaal willen. Dit soort dingen heeft gewoon tijd nodig, meer niet.”

The Reds (die zich al geplaatst hebben voor de knock-outfase) treden met een aangepaste opstelling aan tegen Milan: “We moeten wel. We zullen wijzigingen doorvoeren. Ik kan je de opstelling niet geven, maar we zullen niet iedereen wisselen. We zullen de best mogelijke ploeg samenstellen gezien de situatie. We speelden vijf wedstrijden in veertien à vijftien dagen, dat is veel.”

Wint Liverpool in het San Siro? De odd is liefst 3.40!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Blijft Salah?

  • Dat lijkt me wel
  • Dat denk ik niet…
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie