‘Club van Pique biedt 25 miljoen op United-talent’

Foto: ‘Club van Pique biedt 25 miljoen op United-talent’

Gerard Pique deed dit seizoen opnieuw een geste naar FC Barcelona door salarisverlaging te accepteren. Dat de topverdediger, die al jarenlang een miljoenensalaris in Catalonië opstrijkt, niet op de kleintjes hoeft te letten, is geen groot nieuws. De verdediger, die verschillende ondernemingen heeft, wil met zijn club FC Andorra wel een héél opmerkelijke transfer doen. 

Volgens Daily Mirror wil de Spaanse tweede divisionist de Tunesisch international Hannibal Mejbri graag overnemen van Manchester United. Waar je eerst zou denken: da’s misschien best een goede huuroptie voor de jonge middenvelder, dan kom je bedrogen uit. FC Andorra wil volgens de Britse krant de middenvelder kopen van Manchester United. 

Manchester United

Hannibal geldt al jaren als een groot talent in het Afrikaanse voetbal. Een doorbraak bij Manchester United zit er tot nu toe niet in. Aangezien trainer Erik ten Hag zijn fiat gaf aan de komst van Casimero, Frenkie de Jong nog altijd in de belangstelling staat van United en dat de oefenmeester Hannibal nog geen minuut gebruikte in de Premier League dit seizoen, wijzen erop dat de talentvolle middenvelder ook dit seizoen in de onder 23 speelt. 

Als het aan Andorra FC ligt, zit dat toch anders. De club van Gerard Pique zou een bod van maar liefst 25 miljoen euro voorbereiden, schrijft Daily Mail op basis van berichtgeving in L’Equipe. Eerder dit seizoen werd de middenvelder nog in verband gebracht met een tijdelijke overgang naar Birmingham City, maar destijds wilde Hannibal nog voor zijn kans vechten. 

Nu zijn perspectief in het eerste elftal beperkt lijkt, is een andere club mogelijk wel een optie voor de jongeling. Volgens Manchester Evening News zou United daarom bereid zijn om de middenvelder een seizoen te huren. Of het ook ‘nee’ kan zeggen tegen een megabod uit Spanje, moet nog worden afgewacht. Datzelfde geldt voor de interesse van Hannibal in een transfer naar het tweede Spaanse niveau. 

TIP: Wint United van Southampton? De odd is 1.8x! 

Gaat deze transfer door?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
77+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie