City Football Group maakt geen indruk in Breda

Foto: City Football Group maakt geen indruk in Breda

De achterban van NAC Breda keert zich nog altijd tegen de overname door de City Football Group. De CFG voerde een gesprek met de Clubraad en de Breda Loco’s, maar de supportersgroepen raakten niet enthousiast.

BN/De Stem schrijft: “Aanleiding voor het onderhoud zijn de aanhoudende acties van diverse supportersgeledingen nadat NAC woensdag bekendmaakte dat de aandeelhouders een akkoord hebben bereikt met City Football Group. In een poging de ziedende supporters gerust te stellen, werden meerdere groeperingen uitgenodigd voor een toelichting. Die is allesbehalve bevredigend verlopen, blijkt uit de reacties van de Clubraad en Breda Loco’s. “

De Clubraad laat via het eigen Twitter-kanaal weten: “We hebben geen antwoorden omtrent belangrijke onderwerpen als financiën en concrete uitgewerkte plannen. Onze vertegenwoordiger (Sjoerd van Fessem) van stichting NOAD is aan zet en daarna zullen we samen overleggen.” Het adviesorgaan bestaat uit zes mensen en heeft een zetel in de vierkoppige raad van commissarissen, dat net als Stichting NOAD goedkeuring moet verlenen voor een overname.

Ook de Breda Loco’s zijn nog altijd kritisch. Zij laten weten: “Wij hebben een presentatie gekregen over de CFG, maar geen concrete plannen gezien met gemelde investeringen etc. Er was wel gelegenheid tot het stellen van vragen, maar met de verkoop van de club zien we zaken liever op papier staan.”

Wedden op duels van NAC? Waag je gok via bet365!

Hebben de supporters gelijk?

  • Ja
  • Nee
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie