Chelsea-steunpilaar ondanks zege niet blij: “Altijd aan het mopperen”

Foto: Chelsea-steunpilaar ondanks zege niet blij: “Altijd aan het mopperen”

Chelsea won zondagmiddag met 2-3 bij Luton Town. Drie belangrijke punten, maar door het feit dat een 0-3 voorsprong nog bijna weg werd gegeven was mandekker Thiago Silva na afloop allerminst blij.

Thiago Silva (39) is niet snel tevreden

Silva duwde een camera die op hem gericht was na afloop weg, resulterend in een glimlach bij trainer Mauricio Pochettino op de persconferentie later. “Zo is Thiago. Hij is altijd aan het klagen en nooit blij. Maar dat is goed. Hij is 39 jaar oud en speelt nog steeds als een twintigjarige. Dat is geweldig. Thiago brengt ervaring aan ons team en doet het ontzettend goed.”

Pochettino lag er minder wakker van dan Silva dat het nog spannend werd in Luton. “Dit is de Premier League, de zwaarste competitie van de wereld. Luton is heel erg goed en we moeten ze credits geven. Ze geven nooit op. Ik vond ons erg goed spelen, totdat we de eerste tegengoal kregen. Daarmee groeide het vertrouwen bij de tegenstander.”

“Met een 0-3 voorsprong leek de wedstrijd misschien beslist, maar in de Premier League is het nooit voorbij. We moeten beter met dit soort situaties omgaan. Maar goed, dit is nog een jong team. We moeten goed samenwerken om vertrouwen te creëren en resultaten zoals deze helpen daarbij. Ik ben vooral heel erg blij met de overwinning”, aldus Pochettino tot slot.

Silva is nog altijd wereldtop

  • Eens
  • Dat niet meer
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie