Bundesliga-topspits skippt trainingen, wil naar PSG: “Zijn echte karakter leren kennen’

Foto: Bundesliga-topspits skippt trainingen, wil naar PSG: “Zijn echte karakter leren kennen’

Randal Kolo Muani heeft de training bij Eintracht Frankfurt woensdag overgeslagen in een poging zijn transfer naar Paris Saint-Germain te forceren. De Franse aanvaller, tevens international van Les Blues, zou naar verluidt zelfs al naar Parijs gevlogen zijn.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Randal Kolo Muani wil transfer naar Parijs forceren

PSG wil hem voor vijftig miljoen euro binnenhalen als nieuwe aanvalsleider. De 24-jarige Kolo Muani moet er de concurrentie aangaan met de andere mega-aankoop Gonçalo Ramos.

Dat Kolo Muani de training richting het Europa League-voorrondeduel met Levski Sofia skippt, wekt frustratie in Frankfurt: “De aanvaller heeft vandaag de sportieve directie van Eintracht Frankfurt laten weten dat hij niet zal deelnemen aan de laatste training van vandaag voorafgaand aan de play-off kwalificatiewedstrijd van donderdag tegen Levski Sofia om 20.30 uur”, klinkt het. “De reden voor zijn afwezigheid is zijn voornemen om vóór het einde van de transferperiode naar een andere club te verhuizen.”

De aanvaller ligt tot medio 2027 vast in Duitsland. “We hebben Randal anders leren kennen en zijn echte karakter leren kennen. Er komt momenteel veel op hem af en dit is het resultaat van deze reactie, die verkeerd is, die we hem en de mensen om hem heen en alle gevolgen ervan duidelijk hebben gemaakt”, reageert sportief directeur Markus Krösche. “Maar de wedstrijd tegen Sofia is nu belangrijk. Dat heeft de prioriteit en is van groot belang voor de club. Ons team is volledig gefocust op de wedstrijd van morgen.”

Moet Frankfurt hem laten gaan?

  • Ja
  • Nee
109+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie