BREAKING: ‘Depay verruilt FC Barcelona voor Atlético Madrid’

Foto: BREAKING: ‘Depay verruilt FC Barcelona voor Atlético Madrid’

Memphis Depay maakt definitief de overstap naar Atlético Madrid. De Oranje-international ontbrak vandaag al op de training bij FC Barcelona, maar transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Depay nu definitief op weg is naar Atlético. Met de deal zou een bedrag van drie miljoen euro gemoeid zijn.

Volgens Romano is de transfer in een afrondende fase en kan Barcelona een transfersom van drie miljoen euro tegemoet zien. Depay zou persoonlijk al rond zijn volgens de transferexpert, waarbij de Oranje-international al langer aanstuurde op een transfer naar Los Rojiblancos.

Eerder op de dag meldde Barcelona-trainer Xavi nog in gesprek te willen over de toekomst van Depay. “We gaan met Memphis praten om te begrijpen wat hij wil. Dat gaan we vandaag nog proberen. Het is aan hem of hij wil vertrekken. Hij heeft niet veel meegedaan en het is geen makkelijke situatie voor hem. Ik begrijp het als hij wil vertrekken. Maar we gaan met hem praten”, waren de woorden die de oefenmeester sprak op de persconferentie woensdagmiddag.

Blijkbaar is een gesprek nu niet meer nodig tussen beide partijen nu een definitieve transfer van Depay op handen is. De Nederlander was bij Barcelona veroordeeld tot een bijrol en hoopt bij Atlético wel meer aan spelen toe te kunnen komen.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 18:25.

Heeft Depay een goede keuze gemaakt?

  • Ja
  • Nee
516+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie