‘Bizarre actie Steijn ná Ajax-ontslag’

Foto: ‘Bizarre actie Steijn ná Ajax-ontslag’

Maurice Steijn werd afgelopen maandag ontslagen als oefenmeester van Ajax en sindsdien komt er wel héél veel ‘vuile was’ naar buiten. Over zijn transfertargets bijvoorbeeld, over zijn relatie met assistent-trainer Hedwiges Maduro en Ajacied Steven Berghuis… Is de voormalige coach van de Amsterdammers aan het lekken geslagen?

‘Maurice Steijn is aan het lekken geslagen’

Ajax ging in het afgelopen weekend met 4-3 ten onder in de Galgenwaard tegen FC Utrecht, maar daarna wilde Steijn alsnog door als eindverantwoordelijke, aldus De Telegraaf. “Zonder Hedwiges Maduro en Steven Berghuis, die hij ervan betichtte een mes in zijn rug te hebben gestoken. Die eis was echter onbespreekbaar voor de Ajax-leiding, waarna in goed overleg werd besloten het tot de zomer van 2026 lopende contract van Steijn te ontbinden.”

Het dagblad meldt daarnaast dat Steijn ‘opgescheept werd met charlatan Sven Mislintat’… “Die hem weliswaar een onverwachte droomkans bij Ajax bood, maar volgens diverse bronnen vervolgens alle afspraken over inspraak bij het aankoopbeleid aan zijn laars lapte. Steijn, die onder anderen Noa Lang, Jerdy Schouten, Nicolás Tagliafico, Stefan de Vrij, Calvin Stengs, Nick Olij, Sergiño Dest en Thiago Almada aandroeg, werd opgescheept met voor 115 miljoen euro aan middelmaat.

Overigens meldt de krant wel: “De tekst is via WhatsApp voorgelegd aan Maurice Steijn, die niet wenst te reageren.” Maar op social media weet men genoeg…

Is dit bij Steijn afkomstig?

  • Ja
  • Nee
3686+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie