Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’

Foto: Bizarre actie Dani Alves na ‘Depay-gerucht’

Dani Alves is weer op vrije voeten. Veertien maanden lang zat hij in het gevang, maar onlangs werd de oud-vleugelverdediger uit Brazilië op borgtocht vrijgelaten, in afwachting van de rechtszaak (lees: beroepszaak) tegen hem. En toen hij zijn cel eenmaal achter zich had gelaten, wilde hij natuurlijk maar één ding doen: een avondje doorzakken.

‘Dani Alves feest erop los’

Het dagblad SPORT meldt dat Alves weliswaar huisarrest heeft, maar dat dat hem er niet van weerhoudt om zich te goed te doen aan een flinke hoeveelheid alcohol. Maandagavond werden er twee vrienden van de voormalige voetballer gespot bij zijn appartement in Barcelona. Zij hadden allebei een capuchon over hun hoofd getrokken en waren onherkenbaar, maar naar verluidt klonk er tot 5 uur ‘s nachts muziek uit het optrekje van de ex-Barça-ster.

Eén dag later, op dinsdag, was het alwéér raak. Toen werd de verjaardag van Alves’ vader Domingos Alves Da Silva namelijk gevierd. “De familie vierde zijn verjaardag in een restaurant in Barcelona, maar later werd het feest met een aantal naaste vrienden voortgezet in het huis van de voetballer”, aldus het bovengenoemde medium.

Fake news

Dani Alves werd onlangs dus op borgtocht vrijgelaten. Er moest liefst één miljoen euro afgetikt worden om dat mogelijk te maken en er verschenen roddels dat Memphis Depay dat zou hebben gedaan. Dit werd echter ontkend door Sébastien Ledure, de advocaat van de international van het Nederlands elftal: “Dit is fake news. Het is compleet onwaar.”

Beroepszaak

De hoofdrolspeler in dit verhaal werd tot 4,5 jaar celstraf (alsmede een boete van 150.000 euro) veroordeeld wegens de verkrachting van een vrouw. De oud-voetballer, de vrouw én het Openbaar Ministerie van Spanje gingen echter in beroep tegen deze uitspraak, waardoor er ergens in de aankomende periode een beroepszaak volgt. Daarom is Alves nu op vrije voeten.

Bizar?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1349+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie