“Bij FC Twente gaat het heel slecht”

Foto: “Bij FC Twente gaat het heel slecht”

Op de ranglijst staat FC Twente er nog altijd uitstekend voor, maar binnenskamers borrelt het momenteel behoorlijk. Dat vertelt supporter en tv-bekende Erik Dijkstra in de podcast Bureau Sport.

“Bij Twente gaat het heel slecht”, opent Dijkstra. “Voor de buitenwacht denk je, prima seizoen. Maar de aankondiging dat Ron Jans en Jan Streuer vertrekken kwam echt als een totale verrassing. De spelers waren echt stomverbaasd. De verwachting was echt dat ze nog een jaar zouden blijven.”

Shock door Jans en Streuer

“Wat daar gebeurd is, is dat de Raad van Commissarissen heeft willen laten zien dat zij de baas zijn bij die club. Die hebben Jan Streuer een beetje laten bungelen. Toen heeft Jans intern aangegeven dat hij er klaar mee was en dat hij ging stoppen. En toen zei, tot verbazing van iedereen, Jan Streuer: Dan stop ik ook.”

“Het is nu eind februari en het is nog niet bekend wie er trainer wordt bij FC Twente”, gaat de voormalig Jakhals verder. “Er komt een nieuwe directeur, die is nog niet bekend. Arnold Bruggink die kreeg ineens te horen dat hij volgend jaar al moet beginnen. Het is gewoon een puinhoop daar achter de schermen. Als je er een paar verliest, dan kan het een raar slot worden. Je hebt gezien wat er met Ajax is gebeurd, toen Overmars wegging. Die Streuer heeft met Jans de hele club weer op poten gezet. Die gasten hadden ze moeten koesteren.”

FC Twente zit zwaar in de problemen

  • Eens
  • Dat zal wel meevallen
540+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie