‘Benzema wordt klaargestoomd voor WK-finale’

Foto: ‘Benzema wordt klaargestoomd voor WK-finale’

Frankrijk heeft mogelijk een daverende verrassing in petto voor de finale van het WK. Aanstaande zondag staan De Haantjes voor de tweede keer achter elkaar in de finale. Het wordt de wedstrijd van Lionel Messi tegen Kylian Mbappé, maar mogelijk komt Karim Benzema óók in actie dit WK.

De Gouden Bal-winnaar moest met pijn in zijn hart afscheid nemen van zijn WK-droom. Ten minste, zo werd het naar de buitenwereld gecommuniceerd. Benzema zat in zak en as nadat hij geblesseerd moest afhaken. De ster van Real Madrid wilde zijn plek afstaan aan een fitte speler, maar daar was Didier Deschamps het niet mee eens.

De bondscoach van de Fransen besloot Benzema, ondanks zijn blessure, nog steeds op de officiële spelerslijst te houden. Benzema is dus nog altijd één van de 26 spelers waaruit de Franse bondscoach kan kiezen. Dat dit een mogelijkheid is, werd bevestigd door het mysterieuze antwoord van de Franse bondscoach op de vraag over een mogelijke inzetbaarheid.

“Daar kan ik niet op reageren”, zei de Franse bondscoach, die er verder ook geen woorden aan vuil wilde maken en stelde dat het tijd was voor de volgende vraag. Volgens Mundo Deportivo heeft de FIFA inmiddels laten weten dat Benzema inderdaad nog steeds op de lijst staat bij Frankrijk en dus in theorie kan spelen aanstaande zondag.

Volgens Spaanse media is de Fransman inmiddels weer terug in training bij de nationale ploeg. Hoe dat precies gaat, dat is niet helemaal duidelijk. Afgaande op het antwoord van Deschamps en het feit dat Benzema nog steeds bij de nationale ploeg zit, wijst op een gouden joker voor de Fransen in de strijd tegen de Argentijnen.

Benzema wordt topscorer van La Liga

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

80+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie