Benzema in verband gebracht met Manchester United

Foto: Benzema in verband gebracht met Manchester United

Louis Saha zou het een goede keuze vinden als Manchester United in de wintertransferperiode Karim Benzema naar Engeland haalt. Tegenover Betting Odds stelt hij dat de Fransman van grote waarde kan zijn.

Terugkeer van Benzema in Europa

De ervaren centrumspits nam afscheid van Real Madrid om een avontuur aan te gaan in Saudi-Arabië. Naar verluidt heeft hij het echter allerminst naar zijn zin, waardoor Benzema zou overwegen om terug te keren naar Europa. In dat geval moet Manchester United volgens Saha actie ondernemen om het team te versterken.

“Benzema is misschien niet de snelste of de sterkste, maar hij is zó slim in de zestien”, zo stelt de voormalig voetballer van de Engelse topclub. “Hij zou de aanval van Manchester United flink opschudden en dat is precies wat ze nodig hebben. Hij zal zeker weten doelpunten maken en is geweldig in de link up play.”

Hulp voor talentvolle Højlund

Met Rasmus Højlund haalde Manchester United een half jaar geleden een talentvolle spits naar de club, maar met weinig ervaring. Saha weet als geen ander hoe belangrijk het is om als jonge speler te kunnen opkijken tegen grootheden. Ook vanwege dat feit verwacht hij dat Benzema de spelersselectie van Erik ten Hag vooruit kan helpen.

“Het is oneerlijk om hem de druk op te leggen van de nummer 9-positie zonder ervaren spelers om hem heen. Ik speelde met Ruud van Nistelrooij en Ole Gunnar Solskjaer. Je hebt een ervaren iemand nodig die je de loopacties in de zestien kan leren. Ik had die legendes om me heen die me hielpen om mijn loopacties en vaardigheden te verbeteren.”

Is Benzema nog goed genoeg voor Manchester United?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, absoluut niet
517+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie