‘Bekeerde oud-Feyenoorder verrast vriend en vijand’

Foto: ‘Bekeerde oud-Feyenoorder verrast vriend en vijand’

Guus Baars is mogelijk teruggekeerd in de jeugdopleiding van Feyenoord. Het 20-jarige talent verraste in augustus vriend en vijand door plots met voetbal te stoppen en zich te concentreren op ‘andere dingen’. Een video op X verraadt nu dat hij met Feyenoord Onder-21 in Londen is voor een duel met Fulham.

Keert Baars terug in het profvoetbal?

Dinsdagavond spelen de Rotterdamse talenten in de Engelse hoofdstad tegen de leeftijdsgenoten van Fulham. Dat doen ze in het kader van de Premier League International Cup. Daarin nemen twaalf jeugdteams van Premier League-clubs het op tegen twaalf jeugdteams uit de rest van Europa. Feyenoord strijdt tegen The Cottagers, Everton, Liverpool en Crystal Palace.

Baars met Feyenoord in Londen

Maandagavond toonden de Rotterdam nog een filmpje van de ploeg in Londen. Opvallend genoeg was daarin ook Baars te zien, die overigens niet op de spelerslijst van trainer Melvin Boel staat. Op X rijst de vraag op waarom Baars dan mee is het het elftal. Zit er dan toch een comeback in bij Feyenoord? Op Instagram plaatst Baars zelf een foto vanuit een vliegtuig. Of dat hetzelfde vliegtuig is waar de spelers van Feyenoord Onder 21 in zaten is onbekend. Mogelijk vlogen Baars en het beloftenelftal toevallig op hetzelfde moment vanaf dezelfde luchthaven.

Op de Instagrampagina van Baars is overigens ook zijn afscheidsvideo verwijderd, wat wel op een comeback zou kunnen wijzen. In augustus ging zijn filmpje viraal waarin hij zijn afscheid als profvoetballer aankondigde. Baars gaf aan het plezier in het voetbal te zijn kwijtgeraakt en zich te willen bekeren tot de islam. In gesprek met Voetbal International gaf de geboren Rotterdammer onlangs aan te overwegen het profvoetbal toch weer op te pakken, een club uit een Islamitisch land had echter wel zijn voorkeur.

Baars terug bij Feyenoord?

  • Daar lijkt het zeker op
  • Denk het niet
527+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie