Beelen neemt schuld op zich bij tegentreffer

Foto: Beelen neemt schuld op zich bij tegentreffer

Thomas Beelen heeft voor de camera van ESPN erkent dat hij er niet goed uit zag bij de treffer van FC Groningen. De verdediger is dan ook blij dat Feyenoord alsnog de overwinning heeft binnengehaald.

Ongelukkige situatie Beelen bij tegendoelpunt

Waar de Rotterdammers hoopten op een snelle voorsprong in De Kuip, verliep het bekerduel met FC Groningen anders. Het waren de bezoekers namelijk die via Laros Duarte op een voorsprong kwamen te staan. Ze hadden daarbij het nodige geluk, aangezien Timon Wellenreuther op het verkeerde been werd gezet.

De middenvelder haalde namelijk uit en zag de bal door de benen van Beelen gaan. Hij raakte daarbij de bal gedeeltelijk aan, waardoor deze van richting werd veranderd en Wellenreuther uiteindelijk kansloos was. “Ik probeer een soort van mijn been dicht te doen. Het ziet er niet goed uit. Het is niet goed”, zo vat Beelen de situatie samen.

Hij complimenteert FC Groningen voor de inzet. “Ik denk dat zij het ook goed deden moet ik eerlijk zeggen. Sowieso vond ik dat wij te weinig energie leverden. Daar begon het al mee denk ik. Je zag in de tweede helft, dat we in het begin al twee kansen creëerden, er gewoon meer energie in legden en meer gas gaven. Ik denk dat dat het grootste verschil was.”

Feyenoord naar finale van KNVB Beker

Na de theepauze maakte Feyenoord nog twee doelpunten, waardoor het de finale van de KNVB Beker heeft bereikt. “Het was gewoon een hele lastige wedstrijd. Zo’n halve finale moet je winnen en dat hebben we gedaan.” Op 21 april staat de finale in De Kuip op het programma, waarin Feyenoord het opneemt tegen NEC Nijmegen.

Speelde Beelen een goede wedstrijd?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
137+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie