Bale mist kampioensfeest Real Madrid

Foto: Bale mist kampioensfeest Real Madrid

Real Madrid kroonde zich tot landskampioen van Spanje, maar Gareth Bale was de party pooper van het feest dat daarna volgde. De 32-jarige aanvaller had last van zijn rug en bleef daarom thuis op de bank liggen in plaats van naar het stadion te gaan om zijn teamgenoten te zien winnen van Espanyol. 

De Welshman, die dit seizoen slechts zeven wedstrijden in actie kwam, is bezig aan zijn laatste maanden bij Real. Gezien zijn minimale bijdrage en de rugblessure, voelde de buitenspeler zich niet geroepen om het feest mee te vieren. De 32-jarige linkpoot stuurde wel een tweet de wereld in waarin hij zijn teamgenoten feliciteerde en een verklaring gaf waarom hij niet aanwezig was in het feestgedruis. 

Gareth Bale 

Aan het einde van dit seizoen komt er een einde aan een veelbewogen huwelijk tussen Bale en De Koninklijke. Real Madrid betaalde in de zomer van 2013 101 miljoen euro aan Tottenham Hotspur om de sneltrein binnen te halen. De Welshman moest een onderdeel worden van een nieuwe superaanval, verder bestaande uit Cristiano Ronaldo, Benzema en aanvallende middenvelder Kaka’. 

Het lukte de oud-speler van Tottenham en Southampton niet om uit de schaduw te treden van Ronaldo. Na het vertrek van de Portugese superster werd spits Karim Benzema de grote man in het maagdelijke wit. Wat de toekomst brengt voor de 102-voudig international, is nog niet bekend. Wel lijkt hij, niet alleen vanwege zijn rugblessure, zijn laatste wedstrijd voor Real al achter de rug te hebben. 

TIP: Real winnaar van de stadsderby tegen Atlético? Pak bij Circus 3x je inzet! Helemaal lekker met die €250 welkomstbonus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Bale mislukt bij Real?

  • Ja
  • Nee
86+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie