AZ slaat enorme slag met contract tot 2027

Foto: AZ slaat enorme slag met contract tot 2027

In navolging van trainer Pascal Jansen en hoofd jeugdopleidingen Paul Brandenburg heeft nu ook steunpilaar Tijjani Reijnders zijn contract bij AZ verlengd: de middenvelder zette vandaag zijn paraaf onder een verbintenis tot medio 2027.

Reijnders kwam in 2017 over van PEC Zwolle en kwam dit jaar door als een komeet, met vijf goals en zes assists in 26 wedstrijden. “Zoals ik tijdens mijn vorige contractverlenging al zei, voelde ik veel vertrouwen van de club en mikte ik op een basisplaats”, reageert hij op de clubwebsite.

“Dit seizoen heb ik mijn kans gegrepen. De afgelopen seizoenen kreeg ik al steeds meer speelminuten en vanaf de zomer wist ik dat dit mijn jaar moest worden. Ik ben blij met mijn persoonlijke groei en we hebben een bijzonder team. Ik heb het gevoel dat we tot veel in staat zijn. En ik doe mijn uiterste best om mijn bijdrage daarin te leveren.”

Max Huiberts

Ook Max Huiberts, Directeur Voetbalzaken, is in zijn nopjes: “Tijjani heeft de afgelopen jaren geduld moeten hebben, maar iedereen ziet waar dat toe kan leiden. Door hard te blijven werken en zijn kansen te grijpen, heeft hij zich in het elftal geknokt. Hij is een bepalende speler aan het worden. We zijn ervan overtuigd dat er nog veel rek in de ontwikkeling van Tijjani zit. Deze contractverlenging is dan ook dik verdiend voor hem.”

Reijnders gaat desondanks na dit seizoen al een transfer maken

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
146+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie